logois in 2014 opgericht door Marcel van Amerongen, Martijn Kootstra en Jan Wiersma. Vanuit hun brede ervaring anticiperen zij op de vraag vanuit de markt naar een efficiënt systeem dat past bij de huidige digitale tijdsgeest.

Marcel van Amerongen Marcel van Amerongen adviseert, vanuit zijn brede expertise, (inter)nationale organisaties,  overheden, woningcorporaties en vastgoedeigenaren op het gebied brandveiligheid, Arbo- en milieu wetgeving Zijn adviezen zijn vooral gericht op bewustwording en anders omgaan met  risico’s. Schijnveiligheid is zijn grootste doorn in het oog. Marcel is scherp en kijkt vanuit een  breed perspectief en met open mind naar de verschillende mogelijkheden en  oplossingen.

Een brand heeft een enorme impact en gaat vaak gepaard met veel emotie. En juist op dat moment hebben partijen als een verzekeringsmaatschappij en politie tal van vragen. Eén van de punten is dat u als gebouweigenaar moet aantonen dat u altijd aan uw verplichtingen met betrekking tot brandveiligheid heeft voldaan. Het digitale logboek geeft direct inzicht in veel relevante en belangrijke zaken.”

Lees meer over Marcel op LinkedIn

Martijn Kootstra Martijn Kootstra houdt zich al geruime tijd bezig met het vakgebied brandpreventie. Hij beheerst het hele speelveld, van het geven van voorlichting en advies tot en met het uitvoeren  van brandveiligheidsinspecties en het begeleiden en aanvragen van omgevingsvergunningen. Martijn werkt(e) voor overheden, zorginstellingen, architecten, ondernemers, projectontwikkelaars,  vastgoedondernemers en gebouweigenaren.

“Het veiligheidsniveau van een gebouw wordt bepaald door de aanwezigheid van bouwkundige en installatietechnische voorzieningen en organisatorische maatregelen. Mijn ervaring is dat deze voorzieningen wel aanwezig zijn, maar dat zowel onderhoud als beheer vaak een ondergeschoven kindje is. Fysieke logboeken worden niet consequent bijgehouden of liggen ‘ergens’ op het hoofdkantoor. Ook is er niet altijd inzicht met welke onderhoudspartijen een contact is afgesloten. LogWise maakt deze gegevens met één druk op de knop inzichtelijk.”

Lees meer over Martijn op LinkedIn

Jan Wiersma Jan Wiersma is specialist op het gebied van IT infrastructuur en het ontwikkelen van  datacenter en Cloud strategieën. Voor veel directies en managementteams is hij tevens  sparringpartner en adviseur, vaak in relatie tot innovatie en Green-IT.

Vanuit zijn huidige werkgever is hij actief in diverse nationale en internationale commissies als ASHRAE (TC9.9), CENELEC en NEN (NPR) en The Green Grid. Daarnaast is hij International Director EMEA voor DatacenterPulse, het platform voor en door datacenter eigenaren. Door zijn brede expertise en gave om complexe zaken te vertalen naar praktijkgerichte oplossingen is hij een veel gevraagd (keynote)spreker op congressen en seminars.

Lees meer over Jan op LinkedIn